Josep Piqué: “La independència és una tragèdia”

27/09/2012 13:57  h.
El president del Cercle d’Economia recorda a Mas que ha de complir la llei
Josep Piqué a Antena 3
El president del Cercle d’Economia i exministre, Josep Piqué, fins ara sempre fugitiu en el moment de respondre preguntes sobre el futur de Catalunya, ha assegurat avui en declaracions a Antena 3 que “la independència seria una tragèdia per a Catalunya i per Espanya”.

El president de Vueling també ha afirmat, després que ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, anunciés la convocatòria d’un referèndum amb el permís o sense de l’Estat, que no es pot permetre que un governant es plantegi incomplir la llei.

“Aquí hem passat d’una dictadura a una democràcia i ahir em va semblar molt dur sentir que una cosa es faria tant si és legal com si no”, ha dit Piqué en referència a les paraules del President de la Generalitat. I encara ha afegit: “seguir les regles del joc en democràcia no és formal sinó essencial”.

Finalment, l’exministre d’Afers Estrangers espanyol també ha retret a Mas que no esperés a donar aquesta notícia fins després de les eleccions i donés per fets els resultats “quan potser no siguin com ell es pensen”.

Advertisements
%d bloggers like this: